ΠΡΟΦΙΛ

Βιογραφικό

Μαρούτα Νίκη

Γεωπόνος ΤΕ, Γεωργικής Μηχανολογίας & Υδάτινων Πόρων

 

Από το 2005 εως σήμερα η Μαρούτα Νίκη εργάζεται ως σύμβουλος – μελετήτρια για την ανάπτυξη αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων στο Νομό Αρκαδίας. Συντάσσει γεωργικές μελέτες για κοινοτικά προγράμματα (Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογική Γεωργία, κ.ά.) , τα οποία επιβλέπει ως την υλοποίηση τους με απόλυτη επιτυχία.

Έχει απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια αγροτών από την Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων για το πρόγραμμα : “ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”.

Έχει συντάξει, επιβλέψει και επιθεωρήσει συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και ορθής γεωργικής πρακτικής – AGRO 2.1 & 2.2 – GLOBALGAP και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 – HACCP, για την απόκτηση των αντίστοιχων πιστοποιητικών.
Συμμετέχει σε πιστοποιημένο φορέα υποβολής δηλώσεων καλλιέργειας (ΟΣΔΕ).

Προφίλ

Στην GEOADVICE στηρίζουμε τα άτομα που επιζητούν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, να γίνουν επαγγελματίες αγρότες και να δημιουργήσουν βιώσιμες επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που οδηγεί στην επιτυχία.

Από το 2005 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης της υπαίθρου και ειδικότερα του αγροτικού χώρου με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις πραγματικές τους ανάγκες.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με άριστη κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν την εταιρεία μας και την εδραιώνουν στις προτιμήσεις των πελατών είναι ότι:

  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα.
  • Προχωρούμε στην υλοποίηση των επενδύσεων κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού και με βεβαιότητα για το επόμενο βήμα.
  • Διαθέτουμε εξειδίκευση στα θεματικά αντικείμενα για τα οποία προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και άριστη γνώση των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών της Δημόσιας Διοίκησης.
  • Αφιερώνουμε όλους της πόρους της εταιρείας μας ,με την καθημερινή παρουσία μας για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος του πελάτη.

Οι γνώσεις και η εμπειρία των στελεχών μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν το μοχλό συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών και του πελατολογίου της εταιρείας μας ,η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως ο αξιόπιστος συνεργάτης που συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Η GEOADVICE είναι μια σύγχρονη Επιχείρηση που παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη οικονομικά βιώσιμων και ανταγωνιστικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην ύπαιθρο όπως:

  • Ατομικές και Συλλογικές Γεωργικές επιχειρήσεις Μεμονωμένοι παραγωγοί-Συλλογικές οργανώσεις
  • Αγροτοτουριστικές μονάδες -Μικρές βιοτεχνικές μονάδες
  • Επιχειρήσεις τροφίμων – Μελισσοκομικά εργαστήρια-Φούρνοι-Ζαχαροπλαστεία
  • Μεταποιητικές μονάδες αγροτικών προϊόντων

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της επιχείρησης, τις παρουσιάσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων που βρίσκονται σε ισχύ καθώς και άρθρα σχετικά με τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και την ύπαιθρο γενικότερα.